Ruime en comfortabele boten

Ruime en comfortabele boten

Welk type boot u ook kiest, er is aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt: een ruime oppervlakte, comfortabele slaapplaatsen die voldoende groot zijn, warm water en het plezier van een goede douche, temeer omdat u makkelijk water kunt bijtanken bij dorpen of sluizen. Aan boord wordt speciale aandacht besteed aan de leefruimte, aangezien dit de ruimte is waar u heel wat tijd zult doorbrengen tijdens uw vakantie.

De kajuiten bieden u uitstekende opbergmogelijkheden, een echte troef van onze boten. Ze zijn uitgerust met comfortabele bedden en zijn voldoende ruim.

Al onze boten zijn bovendien uitgerust met een verwarmingssysteem. Sommige werken op gas voor een systeem van heteluchtverwarming, andere op diesel voor centrale verwarming.

Een complete uitrusting aan boord

Een complete uitrusting aan boord

Aan boord van de Locaboat boten vindt u alle vaatwerk en keukengerei om een intiem dinertje of een maaltijd op het dek te bereiden. U beschikt steeds over een kookvuur, een oven, een koelkast en een wasbak, alsook kookpotten, pannen en voldoende vaatwerk voor het voorziene aantal mensen aan boord.

Bovendien is ook alle bedlinnen (lakens, donsdekens, hoofdkussens) voorzien, alsook handdoeken voor alle passagiers.

Hier zult u zich meteen thuis voelen!